Els plats típics del nostre poble són:
- Arròs amb fesols blancs i card (Arrós amb fresols)
- Cuit amb pilotes.
- Faves amb ou i embotit.
- Mintxo amb verdura (bledes).
- Paella mixta.
Els dolços típics del nostre poble:
- Coca a ametles.
- Sospirs.
- Mones i tonyes.
- Pastisos amb moniato.
- Ametlats.
- Carquiñoles.
Us deixem a continuacion algunes de les nostres receptes.
Arròs Caldós a Fesols, Cards i Naps
Ingredients 200 g de fesols blancs posats en remull el dia anterior 400 g de garreta de porc; 1 mà de porc: 100 g de cansalada sense salar 4 botifarres de ceba 1 blanc 4 naps xicotets 350 g d'arròs Safrà i sal. Preparació Col·locar els fesols en olla al foc amb...
Mintxos
Ingredients Aigua Sal Oli Farina Mullador Preparació Es posa l'aigua a bullir amb sal. Escalda la farina amb aqueixa aigua i es pasta amb una mica d'oli. Es deixa reposar mitja hora. Es fan les boletes per als minxos i aplanan formant un cercle. Es passen per...
On menjar
Bar L´Era
Direcció: Carrer de l'Era, 16, 03518 Bolulla Telèfon: 965881528 Email Pàgina web Mès informació